Archiv článků

Fotogalerie

Přibyla fotogalerie z mimořádně povedené akce v Týništi u Přeštic. Děkujeme všem, kteří přijeli.
Celý článek

Nová fotogalerie

V záložce "Fotogalerie" přibyla kompletní fotogalerie z nádherné dvoudenní akce SCAANIA TEST & DRIVE 2017. Děkujeme organizátorům a SCANIA CZECH republic za pozvání.
Celý článek

Video Kaznějov

Do rubriky "Videa" přibylo video z Dětského dne v Kaznějově. Velké poděkování kameramanu Tomášovi Najmanovi.
Celý článek

Dětský den Kaznějov a Varnsdorf

O uplynulém víkendu jsme jeli ve dvou městech Kaznějov u Plzně a Varnsdorf. V obou případech šlo o akci Dětský den a v obou případech se na akci sešla skvělá parta lidí. Za Kaznějov děkuju všem, kteří přijeli tuhle nádhernou akci podpořit a svým dílem přispěli ke zdárnému průběhu. Do Varnsdorfu...
Celý článek

Osobní historie

Na stránku "Historie" jsem vložil fotografie a komentáře k nim z mojí řidičské praxe. Omluvte kvalitu fotografií z minulého století, jsou zdigitalizované z fotoaaparátu na kinofilm, tuším se jmenoval Zenit TTL. Když rozkliknete tlačítko "Celý článek", objeví se.
Celý článek

MAN IV

Duben 1996, městečka Hyltenbruk a Almhult ve Švédsku. Laďce to slušelo ve zpětném zrcátku i za volantem, ale zákeřně využila situaci, kdy jsem nás fotil a vypila naše poslední pivo. Ta poslední fotka je z Prahy po návratu domů.
Celý článek

MAN III

Tohle už je první fůra po první operaci zad. Jsme v Anglii, městečko Lenham, Nový rok 1996 a moje žena Laďka. Když jsme ve dvě hodiny odpoledne vstali, bylo takové teplo, že jsme mohli ven jen v tričku.
Celý článek